Mike's Music is meer dan 10 jaar geleden opgericht als erkend en gecertifieerd atelier voor reparatie en verkoop van accordeons. Dit is uw garantie voor professionalisme bij aankoop én onderhoud.

Ondertussen vindt elke muzikant bij Mike's Music wat zijn of haar hart belieft: gitaren en basgitaren, effectpedalen en verdere toebehoren, drums en percussie, piano's en synths, P.A. materiaal en licht- apparatuur, alsook alles voor uw eigen home-studio. Kortom, uw muzikale reis begint hier!

Bent u beginnend, semi-professioneel of professioneel muzikant, dan vindt u bij Mike's Music altijd een "rot uit het vak" die u op de beste manier kan bijstaan met raad en daar.
Mike Smeulders en David Piedfort zijn beiden gepassioneerde muzikanten van beroep en zij weten des te beter "it takes a musician to understand a musician".

Neem gerust een kijkje op de website. U bent altijd welkom in de toonzaal te Kalmthout (kijk bij contact voor een routebeschrijving).


 • 3 Stuks T-REX FUEL TANK CHAMELEON aan halve prijs!
  Nee, 't is geen tikfout, u leest het wel degelijk goed: we hebben hier drie T-Rex Fuel Tank Chameleon staan die aan halve prijs de deur uit mogen. Hoeveel dat dan moet zijn? Wel, een redelijk gekende Duitse online-store wiens naam we hier niet zullen vernoemen, verkoopt ze aan 164 euro, dus maken wij er 82 euro van. 
  Haast je, want op = op!
  2014-04-16   Lees meer

 • MIKE'S MUSIC GEEFT EEN GITAAR WEG!!!
  Dames en heren, kersen en peren,

  We hebben hier bij Mike's nog één Roland GR-55 gitaarsynthesizer/multi-effect staan en die aller-aller-allerlaatste gaan we niet onopgemerkt laten vertrekken: we verkopen deze aller-aller-allerlaatste GR-55 tijdens ons Roland-weekend (zaterdag 26 en zondag 27 april '14) aan 654,- € en... we doen er helemaal gratis een JACKSON GK-READY gitaar bovenop.

  Hoe? Heel simpel: de eerste die hier tijdens ons Roland-weekend tegen ons de zin "IK MOET EN IK ZAL DE LAATSTE GR-55 BIJ MIKE'S MUSIC HEBBEN" heeft 'm! Mét gratis gitaar!

  Let wel: we moeten die zin ("Ik moet en ik zal de laatste GR-55 bij Mike's Music hebben") horen en niets anders. Letterlijk. Woord voor woord.

  Knoop 'm dus goed in je oren en begin al maar af te tellen. We beginnen er aan op zaterdag 26 april om 10 u. Eerst is eerst :-)
  2014-04-12   Lees meer
 • Grote Stockverkoop GITAARPEDAALTJES
  Mike's Music, uw steun en toeverlaat als u de pedalen kwijt bent!
  We houden nu een grote stockverkoop in ons assortiment gitaarpedaaltjes. Wat dat wil zeggen voor u: effectpedaaltjes aan absolute bodemprijzen. Kom gerust loshegen in onze winkel!
  2014-04-03   Lees meer

 • ROLAND WEEKEND
  Nog even en 't is weer eens zo ver: ons ROLAND WEEKEND staat er aan te komen. We verwelkomen je graag op zaterdag 26 en zondag 27 april in onze concertzaal Mimuze die we voor de gelegenheid helemaal zullen omtoveren tot heuse Roland-beurs. 

  Alvast tot dan!
  2014-03-26   Lees meer
 • Er is er een jarig, hoera, hoera!
  Beste klanten,
   
  Deze maand is het zover en bestaat muziekhandel Mike's Music niet minder dan 15 jaar!
  We wensen jullie hiervoor in de eerste plaats hartelijk te danken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking doorheen de jaren.

  En zoals steeds horen bij elke viering tevens goede toekomstplannen, voornamelijk daar er veel gebeurd en veranderd is zowel binnenshuis als in de muziekbranche algemeen.

  Naast het feit dat we als muziekhandel ondertussen representatief zijn voor een vrij grote regio in de Noorderkempen hebben we onze zaak 3 jaar geleden voornamelijk uitgebreid met ons Cultuurhuis MIMUZE. Zoals jullie waarschijnlijk weten bieden we hier voornamelijk muziekonderricht aan waarbij we momenteel wekelijks een 180 leerlingen mogen verwelkomen. Verder leent de concertzaal in dit achterliggend gebouw zich uitstekend tot concerten allerlei, alsook repetities, try-outs, privé- en zakelijke evenementen. Op die manier is de service die we mensen willen bieden in hun muzikale reis vrij compleet.

  Toekomstgericht blijven we hard werken om jullie binnen al deze activiteiten de beste service te blijven bieden. We hebben natuurlijk net als in andere branches te maken met heel wat concurrentie en o.a. de blijvende groei van webshops in de verkoop. Ook al hebben we zelf niet onmiddellijk de intentie een online-shop te starten zullen we wel zo goed en snel mogelijk inspelen op vragen en prijsoffertes per mail of onze nieuwe website. Deze laatste zal in principe vanaf volgende maand online zijn en zowel Mike's Music als Mimuze vertegenwoordigen.
  De combinatie van het beste uit online met een fysieke winkel is waar we toekomstgericht erg in geloven daar bepaalde instrumenten ten allen tijde eerst getest en bespeeld zullen willen worden.

  Om te vieren wat reeds geweest is nodigen we u van harte uit op zondag 16 maart aanstaande om even samen met ons het glas te heffen. We zullen uitzonderlijk op zondag geopend zijn tussen 10u en 17u en hopen u hier te mogen verwelkomen. Ter info geven we graag mee dat de andere bedrijven die hier op hetzelfde domein gevestigd zijn ook heel deze week en zondag 16 maart opendeurdagen houden. Dus misschien extra interessant voor u om toch zeker eens langs te komen.
  Mocht u toch niet in de mogelijkheid zijn bij ons te geraken rest ons vooral nog jullie zeer hartelijk te danken en hopelijk in de toekomst terug te mogen verwelkomen! Bekijk binnen enkele weken gerust even onze vernieuwde website waar we u (zowel via www.mikesmusic.be en/of www.mimuze.be) zo goed mogelijk op de hoogte zullen houden van alles wat we vandaag en in de toekomst te bieden hebben.

  Oprechte dank en muzikale groeten,

  Mike Smeulders
  Linsi Benoodt
  Wim Van Deuren
  2014-03-11   Lees meer

 • Koopjesweekend 22 & 23 februari !

  Het is weer zover: het Koopjesweekend staat voor de deur! Wie Mike's Music al een tijdje volgt, weet wat dat wilt zeggen: een gigantisch aanbod aan muziekspullen tegen onklopbare prijzen! Ook deze keer mogen we weer rekenen op de sympathieke steun van onze leveranciers: Roland, Hagstrom, Fender, LAG, Hohner, HK Audio, Ballone Burini... ze zijn allemaal van de partij. Ons koopjes-weekend gaat deze keer door op zaterdag 22 en zondag 23 februari 2014 in de concertzaal van Mimuze. Er zullen doorlopend de-monstraties plaatsvinden en uiteraard kun je in onze bar terecht voor een hapje en een drankje.  Graag tot dan!

  2014-02-17   Lees meer
 • Nieuwe stockaanbiedingen Accordeons
  Kijk bij onze promoties voor ons volledig aanbod aan stockaccordeons!
  2014-01-30   Lees meer

 • Beethoven op het grote doek

  Cinemuze:
  Beethoven op het grote doek

  Zondag 2 februari 2014 | Concertzaal Mimuze

  Componist, virtuoos musicus, dirigent en quasi in zijn eentje verantwoordelijk voor de overgang van het claccicisme naar de romantiek. Beethoven wordt dan ook niet voor niets een van de belangrijkste en meest invloedrijke componisten aller tijden genoemd.

  Zijn vijfde pianoconcerto, het Keizersconcert,  in Es groot is een magnifiek werk. Tal van pianisten hebben dit werk opgevoerd maar als er één uitvoering legendarisch te noemen is, is het de vertolking door pianist Krystian Zimerman met het Wiener Philharmoniker o.l.v. Leonard Bernstein.

  Cinemuze vertoont de opname van deze uitvoering op groot scherm en in surround. De voorstelling wordt ingeleid door pianist/verteller Wim Van Deuren.

  Een unieke muzikale onderdompeling, waarna u gezellig kunt napraten tijdens de receptie die we u na het concert aanbieden.

  Praktisch

  Zondag 2 februari 2014
  Concertzaal Mimuze
  Brasschaatsteenweg 268b
  2920 Kalmthout

  Deuren 10u30
  Aanvang concert 11u00

  Prijs 20 € (inclusief receptie)

  Reservatie verplicht via
  info@mimuze.be
  0486 55 80 68

   

  2013-12-19   Lees meer
 • EINDEJAARSTOPPERS: gitaren & basgitaren
  We hebben hier nog enkele gitaren en basgitaren die aan absoluut onklopbare eindejaarsprijzen de deur uit mogen. Even opsommen:

  Basgitaren
  • Cort Artisan B4 - normale prijs 615,40 - NU VOOR 465,00 €
  • Cort Artisan B5 - normale prijs 765,50 - NU VOOR 520,00 €
  • Jim Harley PB60L/S - normale prijs 219,00 - NU VOOR 149,00 €
  • Cort SJB5F akoestische bas - normale prijs 447,30 - NU VOOR 402,50 €
  • Vintage EJM96BK - normale prijs 361,79 - NU VOOR 279,00 €
  • Ibanez ATK200SOB - normale prijs 415,00 - NU VOOR 249,00 €
  • Cort GB-JB - normale prijs 467,75 - NU VOOR 199,00 €
  • Hagstrom HB8 achtsnarige bas - normale prijs 549,00 - NU VOOR 399,00 €
  Gitaren
  • Hagstrom Viking Deluxe Tremar Black Gloss - normale prijs 699,00 - NU VOOR 490,00 €
  • Hagstrom Super Swede Cosmic Black Burst met 2x EMG p/u en kill switch - normale prijs 890,00 - NU VOOR 590,00 €
  Haast je, want op = op!
  2013-11-28   Lees meer

 • Nieuwe voorraad BALLONE BURINI

  Grote voorraad accordeons van het Italiaanse merk Ballone Burini. Scherpe prijzen, eerste gratis onderhoud, stemmingen en speelsystemen naar wens en zonder meerprijzen, 5 jaar garantie!

  Tevens exclusief invoerder voor Belgi !


  2013-02-26   Lees meer
 • HK AUDIO LUCAS NANO 300 in voorraad !

  Product:
  HK audio Lucas Nano 300 actieve luidsprekerset

  Algemeen:
  Met de komst van de Lucas Nano 300 wordt een systeem gentroduceerd dat klein qua formaat is, maar wel zeer krachtig qua performance is. Het systeem bestaat uit een actieve 10 inch subwoofer, tezamen met twee kleine passieve satteliet topkasten. Met een gewicht van slechts 10.3 kilogram is het ststeem ongelofelijk eenvoudig te vervoeren. Ideaal voor de artiest die veel power wenst in een kleine verpakking.

  Kenmerken van het Lucas Nano 300 luisprekersysteem
  Het Lucas Nano 300 systeem is slim ontworpen. Slim, want de topkasten van het systeem zijn n de subwoofer vast te klikken tijdens transport. Zo houdt u een compact pakketje over tijdens transport, dat u eenvoudig in n hand kunt meenemen. Dat is mogelijk dankzij de handgrepen aan de achterzijde. Eventueel kunt u er voor kiezen om twee sets naast elkaar te gebruiken. De topkasten kunt u dan optimaal richten, voor een ideale spreiding van hoge tonen. De Lucas Nano 300 heeft een ingebouwde driekanaals mixer, waardoor microfoons en lijnsignaal-bronnen direct aangesloten kunnen worden.

  Toepassingsgebied van het Lucas Nano 300 systeem
  Het Lucas Nano 300 systyeem is voor verschillende toepassingen te gebruiken. Denk onder meer aan achtergrondmuziek, voor entertainers die met regelmaat live muziek op achtergrondniveau verzorgen. Daarnaast is het systeem ook geschikt als monioring luidsprekerset voor uw keyboard, digitale drumkit of DJ-set. Daarnaast is het systeem geschikt voor presentatie-doeleinden dankzij de zeer compacte topkasten en de volle klank.

  Specificaties:
  - zeer compacte actieve luidsprekerset
  - bestaande uit een actieve subwoofer en twee kleine topkasten
  - topkasten worden in de subwoofer vastgeklikt tijdens transport
  - beveiligingscircuit met PTC en lampje
  - totaal vermogen: 230 Watt
  - gentegreerde driekanaals mixer
  - meerdere montage-mogelijkheden voor de topkasten
  - gewicht: 10.3 kg

  Sateliet gekoppeld:
  - maximum SPL: 120 dB
  - afstraling: 60 x 40 graden
  - versterkeruitgang: 70 Watt op 4 Ohm
  - frequentiebereik: 190 tot 20.000 Hz
  - maximale geluidsdruk met 10% vervorming: 116 dB
  - afmetingen: 13 x 26 x 11.5 mm
  - gewicht: 2 kg

  Satelliet enkel:
  - maximum SPL: 116 dB
  - afstraling: 60 x 40 graden
  - versterkeruitgang: 35 Watt op 8 Ohm
  - frequentiebereik: 190 tot 20.000 Hz
  - maximale geluidsdruk met 10% vervorming: 112 dB
  - afmetingen: 13 x 13 x 11.5 mm
  - gewicht: 1 kg

  Subwoofer:
  - maximum SPL: 118 dB
  - versterkeruitgang: 160 Watt op 2 Ohm
  - frequentiebereik: vanaf 44 Hz
  - maximale geluidsdruk met 10% vervorming: 116 dB
  - afmetingen: 30 x 39 x 42 cm
  - gewicht: 8.3 kg

  2013-02-26   Lees meer

 • Dealer SCHLAGWERK!!
  2012-06-13   Lees meer
 • Heritage gitaren

  Op zoek naar een beter Les Paul model of 335? Kom gerust de Heritage gitaren bekijken en testen, of lees er even enkele reviews op na. De 'originele' productie van deze gitaren, en een standaard kwaliteitsnorm die hoger ligt dan bij de commercilere en grotere merken.

  Op dit moment ook nog enkele 25th anniversary 'limited editions' in voorraad! Fantastisch uitziende en klinkende gitaren, die we zelf zorgvuldig uit de Benelux voorraad kiezen.

  2011-05-05   Lees meer